Lahjoitamme Alastek -tuotemerkin tuoleja niitä eniten tarvitseville

Ajankohtaista

Lahjoitamme Alastek -tuotemerkin tuoleja niitä eniten tarvitseville

19.3.2021

Haluamme olla tekemässä hyvää tässä ajassa, lahjoittamalla tuotemerkkimme Alastekin Aamu-tuoleja niitä eniten tarvitseville.

-Pohdimme vaihtoehtoja, miten tyhjentää vanha varasto uuden malliston tieltä ja päädyimme tuomaan iloa ja valoa mahdollisimman monelle heistä, joilla uusien kalusteiden hankinta ei ole mahdollista syystä tai toisesta. Uskomme, että lahjoituskampanjan avulla saamme ihmisten ilahduttamisen lisäksi myös itselle hyvän mielen. Toivomme kampanjan avaavan silmiä, kuinka monipuolisesti tuotteemme sopivat tilaan kuin tilaan, kaikille ja kaiken ikäisille, kertoo toimitusjohtaja Tanja Lundén.

Toivomme vinkkauksia sopivasta kohteesta. Kohde voi olla esimerkiksi yhdistyksen, seuran tai järjestön tila. Vinkit tulee lähettää 18.4.2021 mennessä, osoitteeseen alastek@alastek.fi otsikolla ”Ehdotus hyväntekeväisyyskohteeksi”. Liitäthän mukaan myös perustelut, miksi juuri tämä kohde tarvitsee eniten uusia istuimia ja kenelle ne tuottavat iloa.
Lahjoitettavia tuoleja on yhteensä 160 kappaletta ja kaikki tuotteet voidaan tarvittaessa madaltaa normaaliin istumakorkeuteen. Lahjoituksen saajalle ei tule mitään kustannuksia.

Tarkemmat tiedot lahjoitettavista tuoleista löydät täältä.