Alatko taivuttajaässäksi meille?

Ajankohtaista

Alatko taivuttajaässäksi meille?

12.4.2021

Uteliaalla ja rohkealla asenteella sekä teknisellä kiinnostuksella pääsee jo pitkälle. Olethan reipas, huolellinen ja sinulla on hyvä avaruudellinen hahmotuskyky. Mielellään joitakin kilometrejä takanapäin ja halua mennä eteenpäin, sekä aitoa kiinnostusta metallialaa kohtaan.

Avoimella mielellä ja hyvällä huumorilla samaistut loistavaan työporukkaamme. Olemme moniammatillinen osaajajoukko, joka kaipaa vahvistusta putkentaivutukseen, mutta myös muihin tuotantotöihin.

Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen ammattinimikkeen kohdalla lukee PUTKENTAIVUTTAJA. Tähän tehtävänkuvaan ei valmistuta koulunpenkiltä, mutta mielellään penkkiä on kulutettu metallialan koulutuksessa. Teemme sinusta taivuttamisen ässän. Se on ammatillinen spesiaaliosaaja, jota ei usein kävele vastaan. 

Työnantaja on tyytyväinen, kun työskennellään tehokkaasti, sitoudutaan yhteisiin pelisääntöihin ja työskentelyssä on täsmällinen ote. Palkkapäivänä muistamme kilpailukykyisellä tuntipalkalla.

Työskentelemme ajan hermoilla olevassa, avoimessa ja nopeasti kehittyvässä työyhteisössä, Hollolassa. Meillä on metallituotteiden sopimus- ja projektivalmistuksen lisäksi mielenkiintoinen palvelu- ja tuotekokonaisuus, Alastek ja Monena.

Laita hakemus sisään ja liity ässätiimin. Ennen sitä käy kurkkaamassa:

www.summanen.fi
www.alastek.fi
www.monena.fi

Lisää tietoa saat soittamalla toimitusjohtaja Tanja Lundénille, numeroon 040 588 4114.

Nopeat syövät hitaat. Paikka täytetään heti sopivan ässän löydyttyä, laita siis hakemuksesi pikaisesti sisään, viimeistään 2.5.2021, tanja.lunden@summanen.fi