Tule meille tuotantopäälliköksi

Ajankohtaista

Tule meille tuotantopäälliköksi

13.4.2021

Joukkomme kaipaavat jämäkkää ja määrätietoista vahvistusta sekä toimitusjohtajan oikeana kätenä toimivaa, teknisen tietotaidon omaavaa henkilöä. Mielellään sopivasti kilometrejä takanapäin ja halua kehittyä ja kehittää eteenpäin, sekä aitoa kiinnostusta metallialaa kohtaan.

Langat pysyvät käsissä, on taitoa organisoida asioita ja kehittää uusia toimintamalleja. Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Viet aloittamasi asiat maaliin vastuuta kaihtamatta ja vastaat tuloksista ylpeänä. Saat muutkin innostumaan ja toimimaan haluttuun suuntaan. Kommunikoit kaikkiin suuntiin.  Ei tarvitse olla superihminen mutta tahtoihminen kylläkin.

Lupaamme haasteita ja pääset heti käärimään hihasi. Hyppäämällä mukaan mielenkiintoisiin kehittämistoimiin, jotka ovat vasta alkumetreillä ja vaikutusmahdollisuutesi ovat suuret, miltä tulevaisuutesi työpaikka ja tehdasympäristö näyttäytyy.

Asiakkaamme ovat kukin alansa huippuosaajia. Tuotannon töiden perusteella olemme metallisarjan kevytsarjalainen. Valmistukset vaatimukset ovat sitäkin raskaammat. Ne ovat visuaalisia, toiminnallisia ja tarkkuudellisia. Asiakkaidemme tuotteet valmistuvat monipuolisessa tuotantoympäristössä, vaihtelevilla materiaaleilla ja moniammatillisen osaajajoukon toteuttamana.   

Työnantaja on tyytyväinen, kun tuotannon vastuualueen seurantamittarit osoittavat yläsuuntaisesti, sitoudutaan yhteisiin pelisääntöihin ja työskentelyssä on tarkka ote. Palkkapäivänä muistamme kilpailukykyisellä kuukausipalkalla. Käyntikortissasi lukee TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ ja käytössäsi ovat ajantasaiset työvälineet ja menetelmät sekä auttavaiset työkaverit.

Työskentelemme ajan hermoilla olevassa, avoimessa ja nopeasti kehittyvässä työyhteisössä, Hollolassa. Meillä on metallituotteiden sopimus- ja projektivalmistuksen lisäksi mielenkiintoinen palvelu- ja tuotekokonaisuus, Alastek ja Monena.

Liity ässätiimin ja laita hakemus sisään. Ennen sitä käy kurkkaamassa:
www.summanen.fi
www.alastek.fi
www.monena.fi

Lisää tietoa ja keskustelua tehtävänkuvasta saat soittamalla Tanja Lundénille 15.4, 22.4, 29.4. tai 6.5. klo 8-11 numeroon 040 588 4114.

Nopeat syövät hitaat. Paikka täytetään heti sopivan ässän löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.5. mennessä osoitteeseen tanja.lunden@summanen.fi