Ajankohtaista

15.6.2021 | Rekry

Oletko etsimämme työkalukoneistaja?

Oletko etsimämme työkalukoneistaja?

Hohoi sinä työkalukoneistajaässä!

Pidätkö työkaluihin tai -menetelmiin liittyvistä haasteista? Osaatko ongelmanratkaisussa käyttää niin perinteisiä kuin uudempiakin ratkaisumalleja? Jyrsintä, cnc-koneistus ja työkalunsuunnittelu ovat sinulle ainakin jossakin määrin tuttua työkokemuksesi kautta? Hienoa, olet etsimämme työkalukoneistaja. Enemmän kuin koneistaja.

Teknisellä kiinnostuksella ja täsmällisellä työotteella pääsee jo pitkälle, mutta tehtävässä menestymiseen tarvitaan myös useamman vuoden työkokemus metallialan koneistuksesta. Olethan reipas, huolellinen ja sinulla on teknisen kuvanlukutaidon lisäksi aito kiinnostus metallialaa kohtaa.

Yhteisiin pelisääntöihin sitoutumalla, avoimella mielellä ja hyvällä huumorilla samaistut loistavaan työporukkaamme. Olemme moniammatillinen osaajajoukko, joka kaipaa vahvistusta työkalukoneistukseen, mutta tarvittaessa tartut epäröimättä myös muihin tuotantotöihin.

Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen ammattinimikkeen kohdalla lukee TYÖKALUKONEISTAJA. Tarjolla on päivätyö ja palkkapäivänä muistamme kilpailukykyisellä tuntipalkalla.    

Työskentelemme ajan hermoilla olevassa, avoimessa ja nopeasti kehittyvässä työyhteisössä, Hollolassa. Meillä on metallituotteiden sopimus- ja projektivalmistuksen lisäksi mielenkiintoinen palvelu- ja tuotekokonaisuus, Alastek ja Monena.

Laita hakemus sisään ja liity ässätiimin. Ennen sitä käy kurkkaamassa:

www.summanen.fi

www.alastek.fi

www.monena.fi

Lisää tietoa saat soittamalla tuotantopäällikkö Tomi Putukselle, numeroon 040 064 7853.

Nopeat syövät hitaat. Paikka täytetään heti sopivan ässän löydyttyä, laita siis hakemuksesi pikaisesti sisään, tomi.putus@summanen.fi.

Kysy lisää

Kysy lisää

Tomi Putus

Tuotantopäällikkö

Tomi Putus

Ota yhteyttä:
+358 40 064 7853
tomi.putus@summanen.fi