Ajankohtaista

1.9.2021 | Rekry

Sinustako taivuttajaässämme?

Sinustako taivuttajaässämme?

Ässäjoukkueemme tarvitsee ripeästi uteliaan ja rohkean asenteen sekä teknisen kiinnostuksen omaavaa kaveria.
Olisitko sinä etsimämme kaveri, joka haluaa sitoutua pidempiaikaisesti joukkueeseemme?

Olethan reipas, huolellinen ja sinulla on hyvä avaruudellinen hahmotuskyky. Mielellään joitakin kilometrejä takanapäin ja halua mennä eteenpäin, sekä aitoa kiinnostusta metallialaa kohtaan.

Avoimella mielellä ja hyvällä huumorilla samaistut loistavaan työporukkaamme. Olemme moniammatillinen osaajajoukko, joka kaipaa vahvistusta putkentaivutukseen, mutta myös muihin tuotantotöihin. Muiden metallitöiden osaaminen katsotaan eduksi.

Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen ammattinimikkeen kohdalla lukee PUTKENTAIVUTTAJA. Tähän tehtävänkuvaan ei valmistuta koulunpenkiltä, mutta penkkiä on kulutettu metallialan koulutuksessa ja koneita käytetty metallialan tehtaassa. Teemme sinusta taivuttamisen ässän. Se on ammatillinen spesiaaliosaaja, jota ei usein kävele vastaan. 

Työnantaja on tyytyväinen, kun työskennellään tehokkaasti, sitoudutaan yhteisiin pelisääntöihin ja työskentelyssä on täsmällinen ote. Pystyt osoittamaan työkokemuksellasi, että olet sitoutunut aiempiin työsuhteisiisi kuukausien sijaan vuosiksi. Palkkapäivänä muistamme kilpailukykyisellä tuntipalkalla.

Työskentelemme ajan hermoilla olevassa, avoimessa ja nopeasti kehittyvässä työyhteisössä, Hollolassa. Meillä on metallituotteiden sopimus- ja projektivalmistuksen lisäksi mielenkiintoinen palvelu- ja tuotekokonaisuus, Alastek ja Monena.

Laita hakemus pikaisesti sisään ja liity ässätiimin. Ennen sitä käy kurkkaamassa:

www.summanen.fi

www.alastek.fi

www.monena.fi

Lisää tietoa saat soittamalla tuotantopäällikkö Tomi Putukselle, numeroon 040 064 7853.

Nopeat syövät hitaat. Paikka täytetään heti sopivan ässän löydyttyä, laita siis hakemuksesi pikaisesti sisään, viimeistään 19.9.2021, tomi.putus@summanen.fi

Kysy lisää

Kysy lisää

Tomi Putus

Tuotantopäällikkö

Tomi Putus

Ota yhteyttä:
+358 40 064 7853
tomi.putus@summanen.fi